Om os

Klinikken har ligget på Nørretorv 7 i Vejle Midtpunkt i over 50 år og drives nu i fællesskab af tandlægerne Niels-Christian Vase, Jan Sommerset og Thomas Winther.

Vi er en moderne tandlægepraksis med gamle rødder. Vi er stolte af at flere af vores patienter er fra 3 generationer i samme familie, det betragter vi som et kvalitetstegn og tegn på tillid.
Du vil altid blive mødt med et smil, godt humør og en afslappende atmosfære. Vi gør vores bedste for at du får en god oplevelse og et behageligt tandlægebesøg.

I Klinikfællesskabet er vi 3 selvstændige tandlæger der arbejder sammen, Niels Christian Vase, Jan Sommerset og Thomas Winther. Fællesskabet beskæftiger 11 medarbejdere hvoraf de fleste har fulgt klinikken gennem mange år hvilket bekræfter et godt samarbejde.

Almindelig undersøgelse foregår primært af vores dygtige og erfarne tandplejer. Specialopgaver såsom implantatbehandling, vanskelig diagnostik, større rekonstruktioner samt estetisk tandbehandling foretages af tandlægerne. Læs mere om tandpleje »