Tandregulering

Tandregulering i Vejle

Hvis du drømmer om et smukt og velafbalanceret smil, er du kommet til det rette sted. Hos Tandlægerne Jan Sommerset og Thomas Winther i Vejle er vi certificerede i tandretning med usynlige skinner fra Invisalign.

Usynlig tandregulering med Invisalign

Drømmer du om at opnå smukke resultater uden at gå på kompromis med dit udseende? Vores usynlige tandreguleringstilbud som Invisalign giver dig mulighed for at rette dine tænder diskret og komfortabelt.

Med gennemsigtige, skræddersyede bøjler, der næsten er usynlige, kan du opnå den ønskede tandretning, uden det er synligt for andre. Vi har stor erfaring med gennemsigtige Invisalign bøjler og vi vil guide dig gennem processen til et smukt smil.

Fremgangsmåden med Invisalign er følgende:

  1. Grundig forundersøgelse: Til forundersøgelsen analyserer vi dit bid og din tandstilling for at vurdere hvad årsagen til netop dit tandstillingsproblem er. Vi gennemgår behandlingsmuligheder, behandlingsforløb og pris.
  2. Vi laver en 3D scanning af dine tænder med vores moderne Triosscanner. Det vil sige ingen gammeldags aftryk. Ud fra dette laver Invisalign en behandlingsplan og laver en visualisering af behandlingen. Det vil sige at allerede inden du går i gang, har du et billede af hvordan dine tænder vil komme til at se ud. Når du har godkendt behandlingsforslaget sætter Invisalign gang i produktionen af dine skinner. 
  3. Nu fremstiller Invisalign i USA en serie af næsten usynlige bøjler, som du skal skifte ugentligt. Månedligt vil vi mødes til en opfølgende kontrol.
  4. Når behandlingen er færdig, samles vi for at gennemgå resultatet. Behandlingen tager typisk 6-12 måneder.  Vi tager billeder af dig, så vi kan se før- og efterresultatet. Når behandlingen er afsluttet skal du efterfølgende have retentionstråde på bagsiden af dine fortænder for at resultatet forbliver stabilt samt bruge retentionsskinner om natten.

Erfaring med tandregulering

For at kunne tilbyde tandretning med Invisalign skal man være certificeret af Invisalign, så det er vi selvfølgelig. Der findes i dag mange andre tandretningssystemer med usynlige skinner. Vi har valgt at bruge Invisalign fordi det er det originale system, som er bedst videnskabeligt underbygget og som har flest data at bygge deres resultater på det. Med andre ord, så er det det mest pålidelige og sikre system til at rette tænder med.

I enkelte tilfælde kan tandstillingsproblemer være så udtalte at det ikke er muligt at rette med Invisalign. I disse tilfælde henviser vi til en bøjletandlæge som har andre behandlingsmuligheder. Så du kan altid vide dig sikker på at du får den rigtige behandling. 

Tandregulering priser

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde overkommelige tandreguleringer, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores erfarne team af tandlæger vil evaluere dine individuelle behov og udvikle en skræddersyet behandlingsplan, der passer til din situation og budget.

Vores mål er at give dig den fagligt set rigtige behandling og det smukkeste resultat. Det er meget individuelt hvad det kræver at nå dertil, og derfor er prisen også individuel. Du er velkommen til en gratis forundersøgelse for at finde ud af hvad det kræver for dig at få det smil du ønsker og en konkret pris. Typisk vil et forløb med tandretning i både overkæbe og underkæbe ligge i omkring 25.000 kr.

Se priser

Book din konsultation nu til tandregulering

Er du klar til at begynde din rejse mod et smukkere smil? Kontakt os i dag på telefon 75 82 35 23 eller send en mail til info@densana.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.